Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Rembrandtlaan 9 in Sliedrecht 3362 AC

Rembrandtlaan 9

3362 AC Sliedrecht
Vraagprijs € 309.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Tussen een diversiteit aan woningen en winkels vinden we aan de doorgaande Rembrandtlaan dit royale woon-/winkelpand. Door de hoekligging valt dit object goed in het zicht en zijn de mogelijkheden zeer divers. Uiterst uniek en aantrekkelijk is de aanwezigheid van de vuurwerkkluizen (met bijbehorende voorzieningen); sinds jaar en dag een groot succes op deze locatie. De woning, via het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 150 m² In units vanaf 150 m²
Lees meer

Omschrijving

Tussen een diversiteit aan woningen en winkels vinden we aan de doorgaande Rembrandtlaan dit royale woon-/winkelpand. Door de hoekligging valt dit object goed in het zicht en zijn de mogelijkheden zeer divers. Uiterst uniek en aantrekkelijk is de aanwezigheid van de vuurwerkkluizen (met bijbehorende voorzieningen); sinds jaar en dag een groot succes op deze locatie. De woning, via het magazijn van de winkel toegankelijk, is o.a. voorzien van een royale woonkamer en 3 slaapkamers.
 
Bedrijfs-/winkelruimte:
De winkelruimte is aan de voorzijde voorzien van een aluminium pui met royale etalagemogelijkheid en een binnenrolluik. De winkelruimte (met airconditioning) beslaat circa 80 m2 terwijl de achter- en naastliggende ruimte voor opslag, kantoor, etc. circa 70 m2 bedraagt. Via een tussenhal is er toegang tot de verdieping (woning), kelder en het toilet. Het achterliggende magazijn is in verschillende ruimtes gesplitst met o.a. 2 vuurwerkkluizen (ca.  6 en 9 m2) welke aan alle geldende normen voldoen. Vanuit het magazijn is een 2e toilet toegankelijk en ook is er een buitendeur. Voorheen zijn de vuurwerkkluizen en een gedeelte van het magazijn als (dubbele) garage in gebruik geweest, wat nog steeds realiseerbaar is. Brand- en inbraakalarmsysteem aanwezig.
 
Woning:
De woning is over 2 lagen verdeeld (1e en 2e verdieping). Op de 1e verdieping is een ruime woonkamer met toegang tot het balkon (zuiden), een vaste kast, de trapopgang en de keuken. De keuken ligt aan de voorzijde en is voorzien van een praktische, rechte opstelling (met diverse inbouwapparatuur). Op de 2e verdieping zijn 3 slaapkamers gerealiseerd, de badkamer (met douchecabine, wastafel en een ligbad) en een afzonderlijk toilet. 2 slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast en er is airconditioning aanwezig.
 
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 309.000,- kosten koper Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1940 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 150 m² Verkoopoppervlakte 80 m² Woonoppervlakte 85 m² Perceeloppervlakte 200 m² Frontbreedte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 150 m² Woonruimte Woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
150 m²
In units vanaf
150 m²
Verkoop vloeroppervlakte
80 m²
Frontbreedte
600 cm
Welstandsklasse
A2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.