Mijn favorieten

Optimaal verkopen met verkoopstyling.

Een goede presentatie is van groot belang en daarom kunt u bij Alblasserwaard Makelaars en Taxateurs ook terecht voor verkoopstyling. 

Om uw woning ‘verkoopklaar’ te maken zal onze styliste uw woning eerst analyseren. De styliste heeft geen emotionele binding met uw woning en zal zich daarom beter in de toekomstige koper kunnen inleven. Uw woning zal zo optimaal en transparant mogelijk gepresenteerd moeten worden. Tijdens het bezoek van de styliste kan naar voren komen dat de woning méér nodig heeft voor een optimale presentatie. Onze styliste kan alle diensten leveren die hiervoor nodig zijn. Denk hierbij aan het verhuren van een complete inrichting met eigentijds en passend meubilair of het inhuren van een schilder. Uiteraard is het stylen/inrichten van een woning maatwerk en geschiedt dit altijd in overleg en samenspraak met de verkoper. Er zijn vaak sowieso veel zaken/klusjes die een verkoper zelf eenvoudig kan uitvoeren waardoor de kosten beperkt blijven. Bij een bewoond huis is het bestaande meubilair uitgangspunt en is het doel om met minimale investeringen maximaal resultaat te halen. Lege huizen worden ingericht met een - op de doelgroep- afgestemde inrichting, waarbij accessoires van groot belang zijn. Sfeer verkoopt!

De resultaten van de door ons gestylde en ingerichte woningen zijn verbluffend. In de meeste gevallen zijn deze woningen namelijk binnen enkele maanden en soms zelfs weken verkocht. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze makelaars of stylist en laat u verrassen.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring