Mijn favorieten

Onze medewerkers

Alblasserwaard Makelaars en Taxateurs

Odar Alblas
Odar Alblas
Register Makelaar & Taxateur (Directie)
"Nog steeds zo enthousiast als bij de start van de onderneming in 2001. Het sluiten van deals, ongedwongen adviseren, en het koppelen van netwerken is mijn lust en mijn leven met als doel blijde verkopers en kopers.
Ina den Breejen
Ina den Breejen
Makelaar
"Naast mijn makelaarstaken ben ik bezig met het restylen van woningen. Dit kan variëren van het sauzen van de wanden tot een complete inrichting, die aansluit bij de huidige woontrends. Uiteraard is de voldoening, als de woning daadwerkelijk verkocht wordt, dan extra groot."
Pieter-Jan Mak
Pieter-Jan Mak
Register Makelaar & Taxateur (Directie)
"In mijn vak vind ik geloofwaardigheid en wederzijds vertrouwen belangrijke factoren. Geen enkele opdrachtgever is hetzelfde en alle huizen zijn verschillend. Het geeft altijd weer voldoening als het gelukt is om de juiste match tot stand te brengen."
Harold van den Bosch
Harold van den Bosch
Assistent Makelaar
Als assistent-makelaar hou ik me bezig met de verkoop van bestaande woningen in de regio. Het contact met verschillende soorten klanten spreekt mij zeer aan. Mijn doel is om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en u te begeleiden bij de verkoop van uw woning!
Eline Cluistra
Eline Cluistra
Makelaar & Nieuwbouwspecialist
Een huis (ver)kopen doe je maar een enkele keer in je leven en is een grote beslissing. Het is belangrijk om te weten waar je aan begint en goed na te denken over wat jouw wensen zijn. Ik hou me vooral bezig met nieuwbouw, waar ik de koper begeleid van de eerste oriëntatie tot de koop van de woning. Iedereen heeft daarin zijn eigen wensen en dromen en dat maakt mijn werk ontzettend leuk!
Esmiralda de Bruin
Esmiralda de Bruin
Commercieel medewerker
"Ik voel me nauw betrokken bij de transacties, die via ons kantoor worden afgesloten. Dit komt doordat ik betrokken ben bij het totale proces. Vanaf het eerste contact, het samenstellen van de brochure tot het opstellen van de koopakte."
Barbera Furster
Barbera Furster
Commercieel medewerker
"Met veel plezier en enthousiasme sta ik u te woord. Op ons kantoor in Sliedrecht verzorg ik de ins-and-outs in de binnendienst. Het meeste plezier in mijn werk beleef ik aan het contact met de klant. Iedere klant en iedere dag is weer anders!"
Caroline van Leeuwen
Caroline van Leeuwen
Commercieel medewerker